De custom carbon racefiets voor iedereen

Jouw droomfiets op maat gemaakt met de hoogste kwaliteit onderdelen. Met een prijs vanaf €4999,- brengen we op maat gemaakte carbon racefietsen naar het grote publiek.

Laat je gegevens achter en we plannen gesprek met je in om jouw droomfiets samen te stellen.

Vraag een gratis consult aan

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

One of a kind

Design je eigen fiets

Waarom genoegen nemen met een standaard racefiets als je een fiets kunt hebben die speciaal voor jou is ontworpen?

Bij BCP Bicycle kun je jouw fiets volledig personaliseren, van de groepset tot het spuitwerk. Creëer een fiets die niet alleen super snel is, maar ook een fiets die perfect bij jou als persoon past.

Onze deskundige begeleiding zorgt ervoor dat elke keuze die je maakt perfect aansluit bij jouw behoeften en wensen.

bcp-de-feale-racefiets
bcp-de-feale-custom-racefiets

Jason vertelt

De Kenmerken van Onze Racefietsen

Onze racefietsen combineren geavanceerde technologie, topkwaliteit materialen en custom spuitwerk voor de ultieme racefiets. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken:

Ultralicht Carbon Frame: Gemaakt van hoogwaardig carbon, ons frame biedt een uitstekende balans tussen sterkte en gewicht, wat resulteert in verbeterde prestaties en minder vermoeidheid tijdens lange ritten.

Hoogwaardige Componenten: We gebruiken alleen de beste onderdelen van gerenommeerde merken zoals Shimano, SRAM en Campagnolo. Dit garandeert betrouwbaarheid, duurzaamheid en topprestaties.

Comfort en Prestatie: Onze fietsen zijn zo ontworpen dat ze zowel comfortabel als prestatiegericht zijn. De ergonomische zitpositie en schokabsorberende eigenschappen van het frame zorgen voor een comfortabele rit, zelfs op ruwe wegen.

Geavanceerde Remsystemen: Uitgerust met de nieuwste schijfremtechnologie voor krachtige en betrouwbare remprestaties onder alle weersomstandigheden.

Wil je alvast meer lezen over de specificaties? Lees dan hier verder.

Jason vertelt

Waarom een custom racefiets

Als jij op zoek bent naar een racefiets met een unieke persoonlijke stijl, de beste onderdelen voor jouw budget en van een hoge kwaliteit, dan is een custom racefiets wat voor jou. Hier zijn enkele redenen waarom:

Unieke Persoonlijke Stijl: Bij onze op maat gemaakte fiets kun je de kleuren en andere details naar eigen wens aanpassen. Zo krijg je een fiets die echt jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt.

Optimalisatie van Onderdelen: Alle componenten van een onze custom racefiets worden zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan jouw specifieke behoeften en rijstijl. Dit betekent dat je een fiets krijgt die perfect is afgestemd op jouw rijgewoonten en voorkeuren.

Hogere Kwaliteit: Onze custom fietsen worden met meer aandacht en vakmanschap gebouwd, wat resulteert in een duurzamer en betrouwbaarder product.

 

Stappen van samenstellen

Frame

Selecteer het juiste frame. Onze frames zijn standaard, maar de maat wordt aangepast aan jouw specifieke lichaamsafmetingen.

Groepset

Kies de aandrijfgroep die het beste aansluit bij je prestatie-eisen. We bieden verschillende merken aan van goed tot geavenceerd.

Wielen

Selecteer wielen die passen bij jouw rijstijl en behoeften. Een groot deel van je rijervaring komt door de wielen. Kies de perfecte voor jou.

Spuitwerk

Met een unieke kleuren combinatie komt jouw fiets echt tot leven. Laat je creativiteit gaan en ontwikkel met ons jouw kleurencombinatie.

Zekerheid

Prijs en garantie

Je wilt een custom fiets, maar hoeveel kost dat en hoe lang garantie heb je? Bij BCP Bicycle kunnen we jouw op maat gemaakte racefiets al vanaf €4999 realiseren. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de configuratie die je kiest, zoals de specificaties en de onderdelen.

Daarnaast bieden we de volgende garanties:

2 jaar garantie op het spuitwerk: Voor een langdurige, prachtige afwerking van je fiets.

Levenslange garantie op het frame: Voor ultieme duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Investeer in jouw perfecte racefiets met het vertrouwen dat je fiets gebouwd is om lang mee te gaan.

custom-race-fiets

Welke merken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.