Contact

Neem contact met ons op

Zit u met een vraag of zou u graag eens langs willen komen op locatie? Vul dan ons contactformulier in. 

Heeft u een vraag die direct beantwoord moet worden? Bel ons dan op of stuur een whatsapp berichtje!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom een BCP – Bicycle?

De Feale

De BCP – Bicycle Feale is niet zomaar een snelheidsduivel; het is een expressie van individualiteit, ontworpen om jouw rijervaring net zo uniek te maken als jij bent. Met aandacht voor detail, aerodynamica en een opvallend ontwerp, biedt de Feale niet alleen prestaties van topklasse, maar ook een exclusieve uitstraling die past bij jouw eigen stijl.

Jij bent niet zomaar een fietser; je bent een individu met een eigen verhaal en karakter. Het prachtige monocoque frame van de BCP – Bicycle Feale, vervaardigd uit hoogwaardig carbon, benadrukt niet alleen snelheid en kracht, maar straalt ook de unieke Italiaanse fietscultuur uit. De mogelijkheid om het frame aan te passen aan jouw voorkeuren maakt de BCP – Bicycle Feale de ideale keuze voor een one of a kind fiets, net zoals jij one of a kind bent.

Dit gaat verder dan alleen een fiets; het is een statement, een weerspiegeling van jouw eigenheid. Ontdek de kleurstalen in de winkel en creëer een BCP – Bicycle Feale die perfect bij jou past. Want net zoals deze fiets uniek is, zo ben jij dat ook. Stap op en beleef de weg op jouw eigen, bijzondere manier.”

Dit frame biedt de ideale basis voor het opbouwen van een fiets naar jouw wensen. Het is geschikt voor zowel 25 mm als 28 mm banden en is verkrijgbaar in vele prachtige kleuren, zowel mat als glanzend, of in een gecombineerde afwerking. Bekijk de kleurstalen in de winkel en informeer naar de diverse mogelijkheden.”
Het frame is geschikt voor zowel mechanisch als elektronisch schakelen (EPS en Di2). Verkrijgbaar als los frame of als complete fiets naar wens.