One of a kind

Bij BCP geloven we in het creëren van unieke ervaringen die het plezier van fietsen verrijken.

One of a kind

Onze missie

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: Wij streven naar uiterste specialiteit bij de klant. Bij ons bent u one of a kind. Dat wil zeggen dat niet alleen de fiets, maar ook u voor ons 1 uit duizenden bent.

BCP bicycle staat voor vertrouwen, kwaliteit, verbondenheid. Waar wij als merk samen met u er wat moois van willen maken.

bcp-custom-made-race-fiets-den-haag

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

bcp-de-feale-custom-racefiets

Jason vertelt

De Feale

De oorsprong van de naam “Feale” vertelt het verhaal van mijn toewijding en doorzettingsvermogen gedurende een belangrijk deel van mijn leven, van mijn 12e tot en met mijn 27e jaar. Gedurende deze tijd heb ik er alles aan gedaan om het maximale uit mezelf te halen, met opmerkelijke prestaties als resultaat. Een hoogtepunt in mijn carrière was de overwinning in een professionele koers in Roemenië, evenals het behalen van overwinningen in verschillende klassiekers en etappes van meerdaagse wedstrijden.

Echter, één van deze wedstrijden in Ierland blijft voor mij bijzonder gedenkwaardig. Na een lange tijd van hard werken en dichtbij overwinningen te komen, voelde deze specifieke overwinning in Ierland als een overwinning vanuit mijn hart. De finishplaats van de etappe werd omlijst door een kleine rivier genaamd de Feale. Deze naam is niet alleen kort, krachtig en pakkend, maar draagt ook een persoonlijk verhaal met zich mee. Het is een herinnering aan doorzettingsvermogen, triomf en de prachtige momenten op de weg naar succes. Het is voor mij een eer om deze naam te dragen als een symbolische aanduiding op BCP bicycle.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.